Friday, May 11, 2007

Kuva-arvoitus 2

Doors of Perception
tai
Perception of Doors
Ihan miten haluatte.

Nyt haemme alla olevien kuvavihjeiden avulla kolmea The Doors -yhtyeen kappaletta.
Koska yhtyeen tuotanto on suppeudestaan johtuen varsin helposti hahmotettavissa, tyydyn vain vihjaisemaan, että biisit ovat ilmestymisjärjestyksessä vanhimmasta uusimpaan.

1.



2.



3.



Ja kuten aina, onnea kisaan.

6 comments:

Ohari said...

Mää lunttasin, niin en kehtaa vastata :-) Sen sijaan marisen tässä asiaankuluvasti, että Doorsin levyni on edelleen kateissa (kuukausia jo!)

Varapygmi said...

Hoh, pari ekaa keksin, makoisia. Kolmannessa on niin hyvät emmeet, että jatkan miettimistä lunttaamati.

Anonymous said...

Perkule, lunttasin lopulta silti. Muistin kolmosen ekasta kuvasta näyttelijän nimen ja roolihahmon nimestä väärän puolen.

Mutta tehtävä suoritettu pienellä vilpillä!
Siinä välissä ehti "taikoa" uuniin lihapullerot ja sinihome-juusto-perunat, jotta voi syödä kevyttä iltapalaa… hou, hou, kuten Fredi the Muukalainen jatkaisi kai.

Theodorville said...

Valitteluni oharille Doorsin levyjen kohtalosta. Et kai vain ole mennyt lainaamaan (vieläkö levyjä muuten lainataan kavereille?).

Ohari said...

Kiitos osanotosta! Luulen, että levyjä ei enää lainailla kavereille vaan *ööh* varmuuskopioidaan niille. Minun Doorsini on epäilemättä jossain teinien sekalaisissa tavarapinoissa, ja vain kaikkein urheimmat kansalaiset, jollainen en ole, uskaltavat uhmata teinikaaosta. Vannon, että se liikahtelee ja murisee.

Anonymous said...

Minä lainaan joskus veljeltä levyjä… ihan vain pikaista kuuntelua varten. Samoin toimin elokuvien kans, joissa kaipaakin tosin vain kertakatselua.